Denizli’nin Tavas ilçesinde yola çıkan köpek sanayi kavşağında 3 aracın karıştığı zincirleme bir kazaya neden oldu. Kazada 75 yaşındaki Havane Dönmez hayatını kaybederken eşi Yaşar Dönmez yaralandı.
PAYLAŞIM GAZETESİ
Tavas’ın Sanayi kavşağı bölgesinde meydana gelen zincirleme kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kullandığı otomobilin önünü çıkan köpeğe çarpmamak için yavaşlayan otomobile arkadan gelen araçlar çarptı.

Kaza iddiaya göre, Denizli’den Muğla istikametine giden Leyla S. idaresindeki 20 K 5467 otomobilin önünü çıkan köpeğe çarpmamak için yavaşlamasıyla meydana geldi. Yavaşlayan otomobile arkadan önce Mustafa G. idaresindeki 34 BEL 834 otomobil, ardından Yaşar Dönmez yönetimindeki 20 DK 330 plakalı otomobil çarptı.
Kaza yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri en arkadaki araçta bulunan karı koca Yaşar Dönmez ile Havane Dönmez’i sıkıştıkları yerden çıkarıp ilk müdahalelerini yaptıktan sonra Tavas Devlet Hastanesi’ne götürdü. 75 yaşındaki Havana Dönmez yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.